Naše

Foto: Zenička vikend gužva

Zenica - petak 20. novembar (17)
Zenica - petak 20. novembar
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Zenička vikend gužva – Petak će mnogim Zeničanima ostati u sjećanju po nezapamćenim saobraćajnim gužvama u cijelom gradu. To je bilo posebno izraženo u prvim satima vikenda, odnosno poslijepodne.

Iako su neki “krivili” za to neuobičajenu gužvu pri otvaranju shopping centra u Raspotočju,  bilo je vidljivo da su kolone vidljive i u Aleji šehida, koja povezuje centar grada i Crkvice, ali i cijelom dužinom Bulevara Ezhera Arnautovića i Kulina bana, Glavnom gradskom magistralom (GGM), ….. Zatvaranje petlje “Blatuša” i naredna tri mjeseca prouzrokovati će “čepove” u terminima u prvim popodnevnim i ranim jutarnjim satima…Foto: Zenička vikend gužva Foto: Zenička vikend gužva Foto: Zenička vikend gužva

Istovremeno, lijepo vrijeme je izmamilo Zeničane u bašte, a prenosimo vam atmosferu iz Stare čaršije. Pogledajte neke od predvečernjih kolona i gužvi, ali i popodnevne fotografije iz centra.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno