Info

FOTO: Zeničanka Sabina Karić, rame uz rame sa svjetskim frizerima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zeničanka Sabina Karić, rame uz rame sa svjetskim frizerima – Naša sugrađanka i vlasnica poznatih frizersko-kozmetičkih salona Charm, protekle sedmice boravila je u Londonu, gdje je učestvovala na najvećem frizerskom eventu. Ovaj najprestižniji skup organizovan je sa skoro 400 renomiranih frizerskih kompanija, a posjeti ga preko 40,000 frizerskih stručnjaka iz cijelog svijeta.

Naša Sabina Karić je jedina frizerka iz BiH koja je prisustvovala ovom prestižnom eventu.Tokom trajanja sajma prisutni su mogli uzeti učešće edukacijama koje su se održavale na licu mjesta,a Sabina je za svoj tim i klijente i pored ovih edukacija odabrala još edukacija na prestižnim frizerskim akademijama.

Neke od ovih edukacija su:

-Vidal Sassoon akademija-Šišanje & coloristika -već 2. put

-Patrick Cameron-najveci stručnjak u svečanim frizurama-već 3. put uživo

-Toni & Guy –Šišanje

-Hooker & Young -Šišanje

-X-pression-Creative education

-Schwarzkopf-Coloristika

Salon International kako se zove ova manifestacija formalnog naziva trajao je tri dana a u sklopu istog održao se i Alternative hair show i to u Freemason’s Hall-C.Garden u Londonu.

Ne bi bilo pretjerano reći kako je ovo frizerski event godine,obzirom da je to svojevrstan show,spoj umjetnosti,struke,svjetski poznatih timova u oblasti Avangard,Cootoure i Fun. Ovakav događaj redovno prate i viralno poznate kuće poput Sanriz,Sassoon,Tigi,Laszio i dr. i svi su potvrdili svoju veličinu time sto je sav novac prikupljen putem ulaznica i donacija,poklonjen za liječenje bolesne djece.

Ovaj potez dokaz je da frizeri istinski doprinose društvu i šire dobru vibru.

Podjećamo,i sama Sabina je sa svojim timom do sada organizovala ali i učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama što je pokazatelj da je bez obzira na slavu i karijeru ostala čovjek.

Kaže da jako mnogo ulaže u svoj posao,ne žali novac koji da za sve ove edukacije i seminare jer je to svojevrsno ulaganje u znanje i buduće generacije kvalitetnih frizera,što jeste njen krajnji cilj.

Iskreno smo ponosni da u našem gradu postoje profesionalci poput Sabine jer smo sigurni da ćemo u svakom momentu biti u korak sa dešavanjima na svjetskoj frizerskoj sceni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno