Zenica

FOTO: Zenica Summer Fest – druženje sa Lafitom Moćevićem i Mravko Travko

FOTO: Zenica Summer Fest – druženje sa Lafitom Moćevićem i Mravko Travko – Jutros se na Trgu Alije Izetbegovića najmlađim Zeničanima i Zeničankama predstavio Latif Moćević. Kroz ugodno druženje, a na zahtjev najmlađih, Latif je najavio svoj solistički koncert i ponovni dolazak u Zenicu. Koncert će se održati 3. avgusta, 2019. godine na Trgu Alije Izetbegovića, zajedno sa Šetnicom osmijeha, događaj koji je dobio festivalsku nagradu kao najbolji program prošlogodišnjeg Zenica Summer Festa. Treći avgust je dan posvećen maloj raji.

Naime, Latif Moćević i Mravko Travko, popularni su među djecom, a kako kaže Moćević, oni su tako čisti i neiskvareni zaista vojska najjača.

„ Trećeg avgusta dolazimo u Zenicu, da kroz pjesme i zabavu ja i Mravko Travko iz čuvenog grada Mravinjaka, u djecu usadimo ono što je za njih bitno. Za djecu je bitno da osjete da ljubav u sebi ne smije imati ništa materijalno. Ona je potpuno oslobođena od svih okova i mi pokušavamo kroz naše pjesme to usaditi, kao i vrijednosti poput poštovanja. Imamo koncept zdrave zabave na kojem insistiramo“ rekao je Moćević.

Najmlađi Zeničani i Zeničanke nisu krili uzbuđenje zbog događaja koji će se održati u našem gradu u okviru Zenica Summer Festa, a posvećen je baš njima.

Dakle, Latif Moćević i Mravko Travko iz grada Mravinjaka, 3. avgusta u Zenici samo za naše najmlađe pripremaju izuzetnu žurku uz njihove pjesme i druženje.

RTV Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem