Zenica

FOTO: ZENICA SUMMER FEST druga noć

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Drugi dan programa Zenica Summer Festa, te ujedno i drugi dan Motorijade Moto kluba “Condor” donijeli su publici žestoku svirku uz defile bajkera i druženje ljubitelja dvotočkaša iz naše zemlje i regije.

Veliki stage na Kamberovića polju ugostio je dva energična i talentovana benda. Zenički “Gruver” i bend “Rock k’o fol” zajedničkim snagama donijeli su nam ritam za probranu publiku i drugačiji žanr od onoga koji svakodnevno pratimo i slušamo na radio stanicama.

“Gruver” čini ekipa prijatelja koje veže ljubav prema muzici, a da je njihov rad i kvalitet prepoznat dovoljno govore reakcije publike.

“Uvijek nam je drago nastupati na pozornici Zenica Summer Festa i drago mi je što grad nije tih i nije pust. Zenica je oduvijek imala posebnu energiju i oduvijek je zasluživala jedan ovakav festival koji iz godine u godinu biva sve bolji”, rekao nam je frontmen grupe Gruver Alen Ahmić.

“Rock k’o fol” je bend koji sebe opisuje kao jednu veliku porodicu. Oni polako, ali sigurno osvajaju region i srca publike širom svijeta svojim unikatnim spojem zvuka rock`n`rolla i sevdaha.

“Dobra svirka i dobar bend ne mogu postojati bez prijateljstva. Na bini sve mora biti dobro kako bi bilo dobro i publici. Već smo treći put u Zenici i svaki put nam bude fantastično, a publika uvijek sa sobom nosi posebnu energiju”, rekao nam je Dinko Salihbašić iz benda “Rock k’o fol”.

Naredne dane Zenica Summer Fest se “seli” na Trg Alije Izetbegovića, gdje je već postavljena bina za sadržaje koji nam slijede. Napominjemo kako ovogodišnji Zenica Summer Fest nudi 30 različitih sadržaja za sve ukuse i sve generacije.

Zenica Summer Fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno