Biznis

FOTO: ZeForge Community u Zenici prvi put održao Hammer IT – okupljene najbolje IT kompanije iz cijele BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ZeForge Community u Zenici prvi put održao Hammer IT – okupljene najbolje IT kompanije iz cijele BiH – U Zenici je u organizaciji ZeForge Communitya po prvi put održan Hammer IT događaj. Događaj je okupio najbolje IT kompanije iz cijele BiH u cilju promocije IT industrije u Zenici.

Tokom događaja posjetioci su imali priliku razgovarati sa predstavnicima Atlantbh, Authority Partners, Bicom, Klika, Ministry of Programming, Mistral, NSoft, Rubicon i Spark-a te se upoznati sa prednostima rada u ovim kompanijama. Također, svi posjetioci, a bilo ih je preko 300 imali su priliku da čuju sjajna predavanja koja su za njih pripremili Ministry of Programming, Mistral, Klika te Atlantbh koja su bila odlično posjećena.

Uporedo sa predavanjima, tokom čitavog dana, 15 polaznika je prošlo kroz workshop web developmenta zahvaljujući nesebičnoj pomoći Spark School iz Mostara i njihovog predstavnika Armina Delalića.

Događaj je ocijenjen kao veoma uspješan, zahvaljujući pozitivnoj energiji koja je vladala tokom čitavog dana i nezaboravnom druženju. Svemu tome je doprinijela  i sjajna muzika DJ-a, Ady Resacovicha. Svi su se složili da je događaj bio svojevrsni praznik za programere u Zenici.

Bitno je naglasiti da su partneri ZeForgea i ovom prilikom bili: NSoft, Spark, Agencija ZEDA, Impulse Creative Center, Inservio, Bit Alliance i Wearedevelopers. Sponzori događaja su bili: Grad Zenica, WorldChicago, Ekran, Preminger, RedBull, dok su medijski pokrovitelji bili: RSG radio, Klix, RTVZE i Zenicablog.

ZeForge Community će i dalje nastaviti da radi na promociji IT sektora u Zenici te se posvetiti edukaciji sugrađana u različitim oblastima IT-a.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno