Ostali sportovi

FOTO: Završetak kampa Taekwondo kluba Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Taekwondo klub Zenica klub kao i svake godine tako i ove organizovao je kamp za svoje članove. Kamp je trajao tri dana, a cilj kampa je bio prvenstveno druženje i odmor naših članova a naravno i pripreme za predstojeće aktivnosti.

– Ove godine kamp smo održali u Garden City Hotel & Resort Konjic te im se ovom prilikom zahvaljujemo na dobroj usluzi i gostoprimstvu. Pored taekwondo treninga naši članovi su imali priliku koristit sve ono što ovaj centar nudi a to su fitnes sale, bazeni, fudbalski i teniski tereni itd… Doručak i ručak je bio u hotelskom restoranu. Treći dan smo nakon doručka imali priliku provozati na splavovima na Jablaničkom jezeru, kaže Kenan Kulalić iz Taekwondo kluba Zenica.

Također se zahvaljujemo roditeljima i prijateljima kluba koji su podržali i poslali djecu na ovaj kamp. Kamp je prošao u najboljem mogućem redu, a kako je sve izgledalo pogledajte na slikama. Naredne aktivnosti našeg kluba bit će zajedničkim trening na Kamberović polju, nakon toga Turnir u Visokom a polovinom septembra federalno takmičenje koje će biti u našoj organizaciji a bit će održano u gradskoj Areni Husein Smajlović.

Uprava kluba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno