Zenica

FOTO: Završena Sedmica sporta 2019. u Richmond Park Međunarodnoj školi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Završena Sedmica sporta 2019. u Richmond Park Međunarodnoj školi – Richmond Park Međunarodna škola i njeno Vijeće učenika privelo je kraju drugu Sedmicu sporta u kojoj je okupilo više od 360 srednjoškolaca. Petak su posvetili onim najboljim, finalistima. Prvo mjesto u fudbalu osvojila je SMŠ “Mladost”, u košarci Medicinska škola i u odbojci “Block Out”.

-Naše čestitke upućujemo i drugoplasiranim timovima “Sehara života”, “Dezoksiriboza” i OK “Migos”. Ove sedmice smo se družili, zabavljali i najvažnije promovisali zdravlje. Jer u zdravom tijelu je zdrav duh! Hvala svim učesnicima, sudijama, profesorima i mentorima ekipa, Tehničkoj školi, sponzorima, profesorima tjelesnog Međunarodne srednje škole, Aldijani Iriškić i Benjaminu Mahalbašiću, koordinatorici Vijeća Edmiri Salčinović i administraciji škole i našim volonterima.

Do sljedećeg puta, Vijeće učenika RPISS



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno