Zenica

FOTO: Završena radionica “Nakit u četiri koraka”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Završena radionica “Nakit u četiri koraka” – U okviru trećeg ciklusa implementacije projekta „Budi kreativan i ti!“ ZEDA je organizovala novu kreativnu radionicu: „NAKIT U 4 KORAKA“ tokom koje su učesnici naučili praviti nakit u samo nekoliko koraka.

Izmjeri, naniži, stavi ukrase/kopče i spoji. Dobro zvuči, zar ne?! 😀

Čini se lako ali potrebno je poznavati tehniku, potrebno je vremena, mašte i upornosti da se nauči izrađivati nakit. Nije lako ni izdvojiti se iz mase i privući pažnju svojim proizvodima. Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Za one koji drže do svog outfita i stila, nakit je nezaobilazan. Svakodnevno gledate na društvenim mrežama brojne kreativce koji izrađuju nakit različitim tehnikama i plasiraju ga na tržište, prodaju i zarađuju.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti nakit, da nam na Facebook Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko izrada nakita postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Uskoro slijedi nova kreativna radionica, prati Facebook stranicu ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/, prijavi se, učestvuj, “Budi kreativan i ti!”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno