Košarka

FOTO: Završen 20. kamp KK Kengur u Baškom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Završen 20. kamp KK Kengur u Baškom polju – Ove godine u organizaciji KK Kengur održan je 20. kamp u Baškom polju! U odličnoj atmosferi, mlade nade košarke su proveli nekoliko predivnih dana na obalama Jadrana radeći na unapređenju svojih sposobnosti i vještina, ali i u prijateljskom druženju.

Kao i svake godine naš kamp je bio veoma sadržajan a najzanimljivija su bila takmičenja u igri 1:1,šutiranju trica,slobodnim bacanjima i ekipnim takmičenjima u igri 5:5. Posebna priznanja za igrača i igračicu za najveci napredak i zalaganje u protekloj takmičarskoj sezoni su dobili Suana Bašić i Haris Halilović koji su sigurno zaslužili sve pohvale za rad u proteklom periodu.

Također posebno priznanje je dobio i naš Alem Huseinović koji će ove godine biti dio U16 reprezentacije BiH na Evropskom prvenstvu, kao i Nedim Haramandić za najvrijednijeg igrača na kampu.

Pobjednici :
IGRA 1:1:

Kadeti : Alem Huseinović,
kadetkinje : Amna Isaković,
pioniri: Džan Halilović,
pionirke: Sajra Čaić,
predpioniri: Dino Subašić.

ŠUTIRANJE TRICA :
Kadeti : Damir Alić,
kadetkinje:Amna Isaković,
pioniri: Zlatan Beširević,
pionirke: Sara Topić
,predpioniri: Jan Bulajić.

SLOBODNA BACANJA :

Kadeti: Haris Halilović,
kadetkinje: Emina Pašanbegović,
pioniri: Džan Habibija,
pionirke: Sajra Čaić,
predpioniri: Jan Bulajić.

Najmlađi učesnici kampa Lejla Sirćo i Nedim Hujić.
Najbolji skakač u vodu : Tarik Fejzić
Uspješna obuka plivanja : Elma Mahmić

Za MVP kampa je proglašen DINO SUBAŠIĆ.

Još jedan košarkaški biser sa Une koji iako je veoma mlad pokazuje da je sigurno jedan od najvećih potencijala u svom uzrastu u regionu. Ove godine zaslužena nagrada za MVP (najperspektivnijeg) igrača cjelokupnog kampa ide u njegove ruke.

Naime, Dino je rođen 2006 godine u Bihaću i sigurno da će se kroz naredni period za njega vezati mnoge pozitivne priče. Dino nastavlja tradiciju odličnih igrača i velikih potencijala koji su prethodnih godina bili dio našeg kampa i dio ove velike sportske porodice i pozitivne priče koja ima dugogišnju tradiciju.

Ovom prilikom želimo sve najbolje Dini u nastavku karijere.

KK Kengur Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno