Biznis

FOTO: zavirite u jedinstveni asortiman salona namještaja DOMEA u RK Zeničanka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: zavirite u jedinstveni asortiman salona namještaja DOMEA u RK Zeničanka – U Zenici je, u samom centru grada, u ulici Maršala Tita 32 otvoren novi salon namještaja. Na prvom spratu robne kuće Zeničanka, u prelijepo renoviranom prostoru, otvoren je salon namještaja Domea, prvi takav u BiH. Posjetili smo ga da bismo se na licu mjesta uvjerili o čemu se radi. Salon udobnog življenja, kako glasi i zvanična krilatica ovog salona je pun pogodak. U ovom salonu se možete opustiti i dati mašti na volju, dok smišljate kako preurediti vašu dnevnu sobu, spavaću sobu ili kuhinju.

Na prostoru od preko 500 kvadratnih metara možete naći sve od tapaciranog namještaja do plakara, ali ono što je najzanimljivije je da se sav namještaj može naručiti po vašim tačnim mjerama i u materijalu i boji po vašem izboru, tako da se savršeno uklopi u vaš ambijent. Tekstil i boje birate iz široke palete koju možete vidjeti u radnji. Kad izaberete vaš namještaj, Domeini vrijedni radnici vrše dostavu do krajnjeg odredišta. Izbor načina plaćanja je takođe raznovrstan. Pored gotovine, možete platiti i karticom, čekom i na rate.

Iza modernog, narandžasto-bijelog pulta će vas pozdraviti mladi tim koji vodi vlasnik radnje Haris Halać. Haris se proizvodnjom namještaja bavi većduži niz godina, a ovo mu je prvi salon. Kaže da želi promijeniti prodajni pejzaž u Zenici i šire, ponudom i uslugom koju ne možete naći nigdje drugo.

Dio asortimana se može naći i na internet stranici salona, www.domea.ba, ali nam kažu da većina kupaca koristi njihovu dobro posjećenu Facebook stranicu Salon Domea. Marketing salona Domea koristi sve mogućnosti internet poslovanja i reklamiranja, tako da su prisutni online i sa kanalom na YouTube-u, kao i na Google i Bing pretraživačima. Ovakvim pristupom je Domea uspjela da se za kratko vrijeme ustoliči, te čak i prestigne svoju konkurenciju.

Mi smo uradili test i uvjerili smo se u njihovu prisutnost na internetu. Brza pretraga „Salon Domea Odiseja“ na google.com je rezultirala očekivanim linkovima za sofu „Odiseja“, koja je nam se najviše dopala tokom posjete. Na kraju, ostaje nam samo da još spomenemo da Domea učestvuje u akciji „Kupujmo domaće“ i da se namještaj u salonu dobavlja od lokalnih proizvođača, tako da kupovinom ovdje pomažete domaću proizvodnju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno