Ostali sportovi

FOTO: Zaposlenici zeničkog zatvora prvi na međunarodnom turniru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zaposlenici zeničkog zatvora prvi na međunarodnom turniru – Na turniru je učestvovalo ukupno 6 ekipa: Ministarstva pravde BiH, Sudske policije BiH, Pritvorske jedinice Ministarstva pravde BiH, Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica, KPZ Banje Luke i Vijeća Evrope.

Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe (A i B). Pobjednici od grupa igrali su u finale. Turnir se održao na lokaciji novoizgrađenog zatvora Državnog zatvora BiH u Vojkovićima.

Ekipa Kaznenopopravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica je bila u grupi s Ministarstvom pravde BiH i  Pritvorske jedinice Ministarstva pravde BiH.

Efektno je pobijedila sa 8:0 i 8:3, te se plasirala u finale gdje ih je čekala jaka  ekipa KPZ Banja Luke. Rezultat finalne utakmice glasio je 4:0 u korist Zenica. Pehar direktori Kaznenopopravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica gosp. Redži Kahriću je uručio ministar pravde BiH Josip Grubeša.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno