Nogomet

FOTO: Zapažen nastup dječaka NK Fortuna na Međunarodnom turniru u Austriji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zapažen nastup dječaka NK Fortuna na Međunarodnom turniru u Austriji – Dječaci iz  NK Fortuna iz Zenice, U-8, U-9, U-10, U-13 nastupali su prije nekoliko dana, po drugi put, na Zirbenland Kupu u Austriji na poziv Zeničanina SEMIRA TIHE TIHIĆA, objavili su na svojoj oficijelnoj facebook stranici NK Fortuna, sa koje koristimo podatke o ovom gostovanju u Austriji.

Inače, Zeničanin Semir Tihić je ujedno i trener u omladinskom pogonu, koji je zajedno sa svojom suprugom ATIFOM i njihovim kćerkama Arjanom, Klaudijom, ugostio ekipe NK Fortune iz Zenice i priuštili im nezaboravan boravak u njihovom gradu.

Na ovom međunarodnom turniru, u konkurenciji 200 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Rumunije, Njemačke i Austrije, mlade selekcije NK Fortuna postigle su zapažene rezultate.

Takmičili su se u 4 uzrasne kategorije sa po 32 ekipe, te zauzeli sljedeče pozicije::
U 8 =zauzeli 5. mjesto;
U 9 = 3. mjesto;
U10  = 5. mjesto;
U 13 = 7. mjesto;
-Čestitke našim igračima na odličnim igrama, gdje se uz malo više postignutih golova moglo zauzeti i bolja mjesta. Velika podrška i ovaj put pružena je od strane roditelja, koji su proveli vreme zajedno sa nama bodreći naše momke i pomažući našim trenerima u svemu.

Najveća moguča zahvalnost ide porodici TIHIĆ (Semir, Atifa, Arjana, Klaudija i “ZETU”), koji su svu svoju energiju iskoristili da pruže pomoć našoj djeci i roditeljima da se osjećaju što ugodnije. Ovaj turnir bit će veliko iskustvo zeničkoj djeci koja nemaju često priliku svoje znanje i talenat okušati protiv inostranih ekipa. Domaćini su prezadovoljni sa nama, a i igrama naše djece, tako da smo osvjetlali obraz ovog grada i kluba. HVALA VAM VELIKA i vidimo se dogodine -, kažu iz Fortune Zenica.

E.Imamović

Foto galerija NK Fortuna



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno