Nesreće

FOTO x2: Nesreća na M17, jedna osoba povrijeđena, u sudaru na GGM-u bez povrijeđenih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO x2: Nesreća na M17, jedna osoba povrijeđena, u sudaru na GGM-u bez povrijeđenih – Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila u Hece u 14.20 je zabilježena saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba. Kako je za Zenicablog potvrdio dežurni operativni MUP-a ZDK, u kojoj nesreći su učestvovali BMW njemačkih registarskih oznaka i i vozilo Caddy kojim je upravljao Busovljak.

Vozač BMW-a iz Teslića, sa prebivalištem u Njemačkoj, iz nesreće je izašao nepovrijeđen,  dok je K. R. iz Busovače, koji je upravljao vozilom Caddy na insistiranje medicinskog sosoblja prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje su mu konstatovane lake tjelesne ozljede, rčeno nam je u policiji. Uviđaj je okončan, a oko 16 sati je počelo čišćenje i osposobljavanje M17 za nastavak saobraćaja.

U isto vrijeme, na GGM-u se dogodila lakša saobraćajka, u kojoj nije bilo povrijeđenih. čitaoci su nam poslali fotografije sa uviđaja te nezgode.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno