Zenica

FOTO: Vrtić “Abakus” obilježio 15. godišnjicu uspješnog rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrtić “Abakus” Zenica je osnovan u decembru 2008.godine sa ciljem da djeca dobiju mjesto gdje će zdravo i sretno rasti i razvijati se. Zaista je nevjerovatan osjećaj doživjeti 15. godišnjicu rada.

Prije 15 godina počeli smo graditi mjesto ljubavi, poštovanja i saradnje koje je temelj djetinjstva ispunjenog pravim vrijednostima, pozitivnom energijom i mnoštvom divnih uspomena. Od tada do danas nizale su se mnoge generacije djece i roditelja koji su nam povjerili ono njima najvažnije, a mi smo uzvratili brižnim pristupom, profesionalnim i stručnim radom sa djecom.

Za ovih 15 godina dobili smo mnoge nagrade za naš izvrstan rad, ali bez obzira koliko nam laskale nemamo namjeru prestati težiti da iz godine u godinu budemo sve bolji i bolji.

Kvalitetan vrtić ne čine zgrade, nego ljudi koji u njemu rade. Zato nastojimo graditi tim koji odlično sarađuje i koji je motiviran za stalni rast i stručno usavršavanje. U skladu sa tim 15. godišnjicu rada smo obilježili izletom u Sarajevo, gdje smo kao ljubitelji umjetnosti posjetili Festival svjetla Sarajevo, a posebno smo se družili u prostorijama vrtića uz razmjenu “Secret Santa” poklona.

S ciljem podrške zaposlenicama koje su majke naš vrtić već nekoliko godina finansira boravak djece zaposlenica što, u odnosu na broj djece, na godišnjem nivou iznosi oko 30 000 KM, a sve sa ciljem stvaranja povoljnog poslovnog ambijenta.

Djeca su, također, obilježila rođendan vrtića zabavama i priredbom “Novogodišnja čarolija”.

Svim građanima želimo sretnu Novu godinu uz najljepše želje.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno