Košarka

FOTO: Vrijedna donacija za KK Kengur iz Amerike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljetne pripreme teku u redovnim aktivnostima, a KK Kengur će zahvaljujići prijateljima imati još bolje uslove za pripreme.

Bivši igrač Zenice Metalno prvaka BiH i prijatelj i saradnik predsjednika KK Kengur Envera Jahića, Almir Šišić Batko je za omladince Kengura pripremio veliku donaciju sportske opreme u vidu raznih pomagala.

U ovoj donaciji pored Almira Šišića su učestvovali Fadil Alispahić, Igor Jokanović i Haris Begičević.

“Ova donacija u vidu raznih pomagala za kvalitetan i jak rad na treninzima će sigurno nam pomoći u trenažnom procesu. Hvala našem Batku i njegovim kolegama što i dalje misle na svoj grad Zenicu i na mlade koji započinju svoje košarkaške korake ovdje. On je već duži niz godina trener u New Yorku i očekujemo ga na ovogodišnjem izdanju Kengur kupa, da uveliča naš veliki turnir” izjavio je trener KK Kengur Enver Jahić.

Oprema koja je donirana će prema riječima Envera Jahića biti već u upotrebi na narednim treninzima, kao i na ljetnom kampu u Ajdinovićima na kojem će KK Kengur boraviti od 17. do 21. jula.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno