Zenica

Foto: Vispak, AS, Klas i Zeničani za Edina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Vispak, AS, Klas i Zeničani za Edina- Od četvrtka nastavljamo sa humanitarnom foto akcijom za Edina Mujkanovića. Uzmi žuti papir u ruke i pošalji poruku svima da nas humanitaraca još uvijek ima, poručuje Ademir Maličbegović MUSK FOTO  !!! Naravno tu je i Zenicablog, koji će nastaviti pratiti aktivnosti foto akcije.

-Moram da se zahvalim na ukazanom povjerenju svima koji su do sad učestvovali. Za one koji ne znaju, jučer smo napravili presjek i uplatili smo 10560 KM od ove akcije. Idemo dalje jer zajedno smo jači ! PODIJELITE OVAJ POST NA SVOJE PROFILE KAKO BIH ŠTO VIŠE LJUDI BILO UPUĆENO ZA OVU AKCIJU ❗❗❗

MUSK📷

‪#‎SvizaEdina‬

[box type=”shadow” ]U okviru akcije “Zlatna džezva” koja je održana danas na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici, u periodu od 11 do 16:30h , prikupljeno je 7.062,65 KM.[/box]

Danas vam donosimo fotografije Ademira Musk Foto Maličbegovića i Jasmina Blicka Hadžića sa današnje akcije AS-VISPAK-KLAS za Edina!

 

Više na

Posted by Zenicablog on 20. Januar 2016

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno