Rekreacija

Foto: Vikend šetnja po Liscu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Vikend šetnja po Liscu – Povodom dana državnosti BiH 25. novembra Društvo je organizovalo planinarski pohod -šetnju po Liscu i druženje planinara i građana Zenice na pl. domu Lisac.

Da je ovo bilo jedno nezaboravno druženje svjedoči 58 učesnika druženja koji su imali priliku da uživaju u zimskoj idili, te jedno nezaboravno druženje u pl domu Lisac. Gdje im je domaćin priredio zabavno veče uz rulet ples, te iznenađenje za planinarsku Pizzu koja se je jela u ponoć. Da bi u nedelju jutarnjim satima sve učesnike počastio planinarskom purom.

Učestvovanjem u ovom drženju učesnici su bili ujedno donatori Društvu za rad i održavanje planinarskog doma Lisac. Zahvaljujemo se građanima Zenice te članovima PD “Mladost”, “Tvrtkovac” ” Čolan” (koji su po prvi put bili gosti na domui) i Bjelašnica Sarajevo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno