Naše

FOTO: Vikend iz snova u Eko-kući Smetovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sugrađanin M. K. poslao je nekoliko aktuelnih fotografija unutarnjeg izgleda i okoline Eko kuće Smetovi, uz ironičan osvrt o “vikendu u odmaralištu Zeničana”.

Podsjećamo, projekt Eko kuće Smetovi godinama je bio predmet najava političara, da bi projekt vrijedan skoro 900 hiljada KM, počeo da se gradi 2021., a završio prošle godine. Da se u i oko Eko kuće ima još toga za uraditi, prije nego barem neki Zeničani mognu uvidjeti blagodeti ove lokacije, uvjerili smo se i putem fotografija. U nastavku minimalno gramatički editovan ironični komentar sugrađanina uz fotografije.

– Eko kuća je otvorena pred posljednje izbore, pompezno od prvog čovjeka grada. Računajući da je do sada intenzitet priliva gostiju i onih koji žele da uživaju u milionskom objektu popustio i u nadi da ću naći slobodnu sobu, odlučih se provesti “nezaboravan vikend”. Putujući ka Smetovima vidjeh da su neka predškolska djeca lopaticama popunjavala mnoštvo udarnih rupa, a da postojeći odroni čekaju naredne izbore. Konačno dođosmo na željeni cilj. Pred objektom na uređenom parkingu nađosmo slobodno mjesto i parkirasmo vozilo. Na recepciji ljubazno nas dočeka recepcioner, dade nam ključeve sobe i zamoli nas da u restoranu objekta na račun kuće popijemo piće i nešto prezalogajimo. Ko bi toliku ljubaznost odbio. Odvedoše nas u ekskluzivno uređenu sobu, gdje smo se udobno smjestili. Poslije odmora smo protegli noge šetajući po “EKO” okružćenju objekta. Neki zvuk nas probudi, sreća, na vrijeme prije narednih izbora.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno