Ostali sportovi

FOTO: Vedad Karić pobjednik utrke “Memorijal svim biciklistima svijeta”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Vedad Karić pobjednik utrke “Memorijal svim biciklistima svijeta” – U subotu je vožena biciklistička utrka u Tuzli pod nazivom “MEMORIJAL SVIM BICIKLISTIMA SVIJETA”, gdje je ponovo naš sugrađanin Vedad Karić, vozač biciklističkog kluba Rotacija – SPIN pokazao da je trenutno najjači vozač u državi pobjedivši utrku u generalnom plasmanu ispred vozača kako iz naše zemlje tako i zemalja okruženja.
Vedad je brdovitu stazu prešao najbrže i tako ostavio drugog sa skoro minut zaostatka. Ovom pobjedom je Vedad osvojio i dodatnih 100 bodova kada je u pitanju Premijerligaški konto i time je na korak bliže odbrani titule po četvrti put.
Vrijedi dodati i to da je Eldin Šarić ostvario pobjedu u Master kategoriji te je i on dodao novih 100 bodova na svoj konto.
“Jako teški uslovi za voziti jer je bila velika temperatura i još uz to sama staza je brdskog profila što još više otežava samu izvedbu, ali unatoč svim problemima ponovo sam pobijedio ovaj Memorijal koji mi leži jer sam tu uzeo pobjedu i prošle godine. Titula osvajača Premijer Lige Bosne i Hercegovine je tako blizu i nadam se da ću uspjeti do kraja izgurati te obezbjediti titulu po četvrti put. Odmora nema jer me već očekuje nastup u Bihaću ovog vikenda i nadam se da ću nastaviti ovom pobjedničkom putanjom”

Našim biciklistima želimo sve najjbolje jer će Zenica po svemu sudeći imati Premijerligaškog osvajača nakon više od 10 godina, te se nadamo da će novonastali klub imati sve više simpatizera i da će konačno biciklizam krenuti uzlaznom putanjom u našem gradu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno