Zenica

FOTO: Večeras izbor FOTOMODELA Grada Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Večeras izbor FOTOMODELA Grada Zenice – Večeras će se u Caffe-u Cooltura u Gradskoj areni Husejin Smajlović u Zenici,  održati dugo najavljivani event, izbor za najboljeg modela i fotomodela Zenice.Organizator je Fashion iz Zenice,  a izvršni producent je Selma Maličbegović.
Trinaest  prekrasnih mladih dama, proteklih dana vrijedno je radilo na pripremi koreografija, modnih fotografija, držanja i drugih segmenata potrebnih za scenski nastup.
Pored lijepih kandidatkinja publika će uživati i u modnoj reviji polaznika FASHION AKADEMIJE, modnoj reviji manekenki Modne agencije FASHION u kolekciji salona Dalia te gostima iz  plesa, plesnim skupinama NO HATE JUST DANCE i ISKRE.
Na državno natjecanje plasman će izboriti osam  djevojaka, koje će 23.12. Imati i prvi angažman na modnoj reviji i izboru u Vitezu.
Generalni pokrovitelj eventa je Cooltura, sponzori su Orman Oil, Notvello Zenica. Oficijelni sponzori su, Fashion & Wedding Dalia, Cvjećara Magnolija, Frizerski studio Touch, Joico, Prela.eu, Gradska Arena Husejin Smajlović.Za make up djevojaka zadužena je make up artist Dajana Nikolić iz Zenice.
Medijski pokrovitelji su Radio Zenit  i portali Zenicablog i Zenicainfo.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno