Nesreće

FOTO: Uzaludna i pretraga korita Bosne u Nemili za tijelom Amara Kozlića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Uzaludna i pretraga korita Bosne u Nemili za tijelom Amara Kozlića – Potraga za nestalim Amarom Kozlićem iz Zenice, mladićem koji je prije 15 dana učestvovao u saobraćajnoj nesreći, kada se sa dvojicom prijatelja survao u rijeku Lašvu, je obustavljena.

– Potraga na lokalitetu rijeke Nemile ka Zenici je obustavljena do daljnjeg, kazali su iz MUP-a Zeničko – dobojskog kantona.  Jutros su, kako je potvrđeno iz MUP-a ZDK-a, na teren izašli pripadnici Specijalne jedinice, dvije policijske stanice, te 60-ak građana. Pretraživali su rijeku Bosnu i obale Nemile, no potraga nije dala rezultate.

Kozlić je nestao je prije 15 dana nakon što je audi, u kojem je bio sa prijateljima survao u Lašvu pri povratku iz diskoteke u Vitezu. Audi sa tijelima Huseina Delića i Almena Begovića je dva dana kasnije izvučen iz rijeke, ali Amar nije nađen. Od tada se intenzivno traga za njim. (Vijesti.ba / Oslobođenje)

Kako nam je javio naš čitalac Mehmed Oruč, koji nam je poslao i fotografije, članovi udruženja “Prosvjetitelj Muallim – tima iz Nemile organizovali su akciju pretraživanje korita rijeke Bosna u potrazi za Amarom Kozlićem, koji je bio njihov sumještanin. U akciji su učestvovali i članovi boračkog udruženja Nemila, a kako je rečeno akcija mještana će se nastaviti i narednih dana.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno