Zenica

FOTO: “Utopljavanje” i radovi na školama “Miroslav Krleža”, “Ćamil Sijarić”, Mješovitoj srednjoj industrijskoj i školi u Gladovićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počeli su radovi na utopljavanju OŠ “Miroslav Krleža” u Zenici. Vrijednost projekta je skoro 500.000 KM. U oktobru je počelo utopljavanje PŠ “Ćamil Sijarić” u Kolićima. Ranije su zamijenjeni krov i stolarija, te izgrađeno sportsko igralište i instaliralano centralno grijanje, potvrdio je za Zenicablog ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u Vladi ZDK Spahija Kozlić.

Sunčani novembar je obnovljena dočekala i suncem “okupana” obnovljena škola u Gladovićima. U oktobru su počeli radovi na utopljavanju Mješovite srednje industrijske škole u Zenici. Vrijednost radova je skoro 800.000 KM, potvrdio je ministar. Pogledajte foto galeriju ovih objekata.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno