Ljudi

FOTO: Uspješna godina i rezultati Ahmeda Krnjića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Uspješna godina i rezultati Ahmeda Krnjića – Naš sugrađanin sjajni mladi sportista u borilačkim sportovima Ahmed Krnjić iza sebe ostavlja sjajnu godinu, koja je na izmaku. Historijski uspjeh za BiH, klub Isak-Ze, te njegov najveći lični uspjeh u dosadašnjoj karijeri, srebro na Prvenstvu Svijeta samo je vrh brijega nagrada u protekloj godini.

Prvak Balkana, Prvak BiH u K-1 i u low kicku, proglašeni Najbolji borac na Prvenstvu BiH, Najbolji borac na Bh. Grand Prix takmičenju, te dva zlata, na Bh. Grand Prixu i Balkan Kupu su njegovi rezultati u 2017.

Ahmed se zahvalio ljudima i kompanijama koje su mu pomogli u ostvarivanju ovakvih rezultata, te svojoj porodici, a posebno trenerima Huseinu Musi Selimoviću i Mersedu Muliću. Pogledajmo neke detalje iz njegovih borbi u protekloj godini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno