Ostali sportovi

Foto: Uspjesi teniserke Maje Dodik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspjesi teniserke Maje Dodik  – Još jedan uspjeh teniserke teniskog kluba „Mladost“ Zenica. Na održanom državnom prvenstvu do 18.g. koje je održano na Kamberovića polju od 04.06. do 06.06.2016.g. u Zenici Maja je postala viceprvak BiH do 18. g.

Ovdje treba napomenuti da će Maja tek u septembru napuniti 14.g. Ovim rezultatom postala je najbolja teniserka državnih prvenstava BiH u organizaciji teniskog saveza BiH. Učestvovala je na tri državna prvenstva do 14.g do 16.g. i do 18.g..

Do 14.g. je postala prvakinja BiH a do 16.g. i 18.g. viceprvak BiH. Kraje ovog mjeseca će predstavljati BiH na evropskom takmičenju u Turskoj, a krajem jula na pojedinačnom takmičenju u Češkoj.

Nadamo se da će uz svoj talenat, rad trenera Ajdina i Dine Dauldžija i podršku grada ostvariti dobre rezultate i na Evropskim takmičenjima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno