Ostali sportovi

FOTO: Uspješan vikend za članove TK AS Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Uspješan vikend za članove TK AS Zenica- Proteklog vikenda na terenima širom BiH(Sarajevo, Banja Luka, Doboj, Prijedor) su održana Državna prvenstva u kategorijama do 12 i 16 godina na kojima su članovi TK “As” Zenica ostvarili zapažene rezultate.

U konkurenciji dječaka do 16 godina Adnan Vojvodić je osvojio 3.mjesto, jednako kao i njegova klubska kolegica Asja Salkanović kojoj je pripalo 3.mjesto u konkurenciji djevojčica.
Trećeplasirani u utješnom dijelu turnira u kategoriji dječaka do 12 godina bio je Vedad Drino.
Iz ovog kluba učešće su na državnom prvenstvu uzele su i Emina Čabro(16 godina) i Ena Husagić(12 godina) ali su nažalost zaustavljeni u osmini finala.
TK “AS” Zenica je jako zadovoljan rezultatima svojih takmičara u dosadašnjem dijelu sezone, koji će zajedno s svojim trenerima nastaviti s kontinuiranim radom i pripremama za predstojeća takmičenja.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno