Biznis

FOTO: Unitrade u Zenici otvara novi prodajno-servisni centar – Pogledajte kako izgleda iznutra!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Unitrade je proširio svoju prodajno-servisnu mrežu novom poslovnicom. Uz već postojeće centre diljem Bosne i Hercegovine, Unitrade od ponedjeljka (15.01.) možete posjetiti i u Zenici na adresi Prof. Juraja Neidharta bb (Kapija 3), Poslovna zona Zenica 1.

Najveća mreža servisa od sada i u Zenici – sve što trebate za vaše vozilo

Savremeno opremljeni prodajno-servisni centar nudi kompletnu uslugu održavanja i servisa vozila, te usluge kao što su optika trapa (špura), dijagnostika vozila, servis kvačila, kočionog sustava, ispuha, ovjesa i amortizera, zamjena zupčastog remena i pratećih dijelova (veliki servis), kao i mali servis (zamjena ulja i filtera), te servis i punjenje klima uređaja.

Osim montaže guma za putnička i dostavna vozila, centar koji se prostire na preko 2.000 kvadrata, u ponudi ima i hotel za gume. Gume se čuvaju u optimalnim uvjetima i prema najvišim standardima (na posebnim regalima, bez utjecaja sunčeve svjetlosti, vlage ili naglih izmjena temperature).

Kompaniji Unitrade, kao lideru na tržištu guma i dugogodišnjem partneru kompanije Goodyear, je ukazano povjerenje za otvaranje prvog Vulco centra u Bosni i Hercegovini prema novom konceptu.

Široka ponuda auto dijelova, guma, akumulatora i ulja

U ponudi centra je veliki izbor auto dijelova, guma, auto kozmetike, akumulatora, ulja i maziva. Nudi se asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača (Castrol, Brembo, Bosch, SKF, Dolz, Topla, LuK, Sachs, Monroe, RTS, Denso i ostali).

Unitrade je danas, sa svojom tradicijom poslovanja od 30 godina i mrežom servisa u čitavoj BiH, sinonim za sigurnost i povjerenje kao najbolji izbor za svakog vozača. Proizvodi i usluge koje se nude zadovoljavaju potrebe kupaca s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, te garancijom na dijelove i servisnu uslugu.

Azem Karić, voditelj poslovnice u Zenici istakao je da je trenutno zaposleno deset ljudi, a da je u planu i otvaranje dodatnih radnih mjesta širenjem poslovnih aktivnosti, jer će centar u Zenici biti jedan od distribucijsko-logističkih centara kompanije..

“U ponudi imamo usluge brzog servisa, velikog servisa, kao i prodaje i ugradnje guma različitih svjetskih brendova. Sve usluge koje nudimo su visokog nivoa u što se može uvjeriti svako onaj ko odluči da posjeti našu poslovnicu” naveo je Karić.

Akcije i pogodnosti za kupce povodom otvorenja

Unitrade je povodom otvorenja za kupce planirao popuste i pogodnosti, tako će prvih 50 kupaca dobiti bon za gorivo u iznosu od 25,00 KM (uslov minimalna vrijednost kupovine 50,00 KM).

Planirani su akcijski popusti do kraja januara i to 20% na auto dijelova i ulja, te dodatnih 5% na cjelokupnu ponudu guma (zimske, ljetne i cjelogodišnje gume).

U planu je da prva tri dana nakon otvorenja (15. do 17. januara) bude organizovano kolo sreće sa iznenađenjima i nagradama za kupce među kojima su paket auto kozmetike, besplatna optika trapa, dezinfekcija klima uređaja, majice, ruksaci, kišobrani i druge nagrade.

Više o Unitrade Zenica možete saznati ako posjetite poslovnicu na adresi prof. Juraja Neidharta bb, odnosno na Kapiji 3 Željezare – Poslovna zona Zenica – 1.

Radno vrijeme poslovnice će biti radnim danima od 8h do 16:30h i subotom od 8h do 13h.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno