Zenica

FOTO: Udruženje poslodavaca Zenica- neformalno druženje članova Udruženja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U srijedu je u Gradskoj kafani održano neformalno druženje poslodavaca, odnosno članova Udruženja poslodavaca Zenica.

Ovo je bila prilika da  članovi udruženja na opušten i ležeran način sumiraju rezultate  poslovne godine, kao i razgovaraju o očekivanjima od budućeg saziva Vlade ZDK kada je privreda u pitanju.

Proteklih deset godina je ova organizacija kroz svoju strukturu rasla i jačaja uticaj poslodavaca kod institucija vlasti i javnosti.

Ciljeve je Udruženje poslodavaca ostvarivalo kroz dijalog sa svim nivoima vlasti, kao i kroz saradnju sa firmama i drugim organizacijama civilnog društva.

Društvena odgovornost firmi kroz različite humanitarne akcije i projekte je bila primarna kod članova Udruženja, te se kroz takve aktivnosti pokušavala mijenjati percepcija imidža poslodavaca u javnosti.

Kroz svoje aktivnosti Udruženje poslodavaca Zenica i njegovi članovi su utjecali na pravedniju raspodjeli javnih prihoda, smanjenje parafiskalnih nameta, povećanje poticaja za poduzetništvo mladih…

“Ponosni na naš rad, nastavljamo raditi, sa optimističnim planovima. Promovišemo poduzetništvo i radimo na kreiranju boljeg  poslovnog okruženje. Cilj nam je spriječiti  masovni odlazak mladih stvaranjem boljih uslova rada, povećanjem plata , ali i uticati na vlast da obezbjedi mladim ljudima uslove  da se bave i uživaju u sportu,  kulturi kao i  da imaju potrebne  zabavne sadržaje svom gradu.” naglašavao iz Udruženja poslodava Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno