Zenica

FOTO: Udruženje nacionalnih manjina obilježilo “Dječiju nedjelju”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Udruženje nacionalnih manjina obilježilo “Dječiju nedjelju” – Udruženje nacionalnih manjina iz Zenice je u okviru obilježavanja manifestacije „Dječija nedjelja“ djeci pripadnicima nacionalnih manjina podjelilo prigodne poklon pakete.

Ispred Udruženja nacionalnih manjina iz Zenice poklon pakete je podjelio sekretar Udruženja i nezavisni vijećnik u gradskom vijeću Zenice Asim Ako Musić.

Također, djeca su imala priliku i da prisustvuju samom centralnom dijelu programa ove manifestacije, što im je uveliko izazvalo radost i zadovoljstvo, te izmamilo osmjehe na njihovim licima.

Udruženje nacionalnih manjina iz Zenice iskoristilo je ovu priliku i da uruči zahvalnicu gdinu Erminu Zukiću – članu rukovodstva SD WINNER iz Zenice, za nesebično zalaganje i podršku prilikom organizovanja manifestacija i akcija za djecu pripadnike nacionalnih manjina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno