Zenica

Foto: Učestvujte u akciji Lets Do It

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcija „Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan “ najveća je volonterska akcija u historiji BiH posvećena prvenstveno čiščenju ilegalnih deponija otpada u jednom danu, ali i čiščenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštičenih područja.
U subotu 09.maja će hiljade građana, učestvujući u „Let’s Do It akciji“, podići svoj glas za ljepšu, čišću i bolju Bosnu i Hercegovinu. Tog dana ćemo vidjeti ono što Bosna i Hercegovina treba i može da bude- zemlja u kojoj svi građani, zajedno sa državnim institucijama zajedno rade za dobrobit društvene zajednice.

U petak 24.04.2015.godine mladi volonteri su vršili promociju ovogodišnje akcije “Let’s Do It- očistimo zemlju za jedan dan”. Na ovaj način smo pokušali da što više građana Zenice obavijestimo o najmasovnijoj volonterskoj akciji u BiH. Iako nas vrijeme nije baš najbolje poslužilo, naši aktivisti su uspijeli da cijeli grad oblijepe sa Let’s Do It plakatima ali i da građanima podijele letke obaviještenja o akciji te da ih pozovu da se u što većem broju uključe u najveću volontersku akciju, i time daju veliki doprinos realizaciji ove akcije ali i da dadnemo svi zajedno doprinos za čišću i ljepšu Zenicu. Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju. Mjesto okupljanja u Zenici je Kamberoviće polje ( kod Turske česme ) u 10:00h.
Za sve volontere će biti obezbjeđene rukavice i kese za odlaganje otpada

Ako se želite uključiti, prijavu možete izvršiti putem sljedećeg obrazca :

https://docs.google.com/forms/d/1oLlpzDAPAiACvTwxKuaOfsrGmSjHTlyFFo0o-Jvqp1Y/viewform?usp=send_form

Vaš Let’s Do It Tim Zenica

Više na

Posted by Zenicablog on 24. April 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno