Ostali sportovi

FOTO: Učešće članova KK „Internacional“ Zenica na Zimskom karate seminaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Učešće članova KK „Internacional“ Zenica na Zimskom karate seminaru – U organizaciji Karate saveza FBiH od 04-06.01.2019.godine u Sarajevu organizovan je redovni Zimski seminar za sve klubove koji su uključeni u rad KS FBiH. U okviru seminara održan je karate seminar koji je vodio bivši prvak svijeta u katama i kumiteu Junior Lefevre. Ekipu od 5 članova reprezentacije BiH ispred kluba na  karate seminaru predvodio je trener Selver Keleštura.

Osim seminara održano je i licenciranje trenera i ispitivača u čijem dijelu je učestvovao kao predavač član našeg kluba, a u isto vrijeme i  predsjednik stručne i edukativne komisije pri KS BiH, takođe bivši svjetski prvak Arnel Kalušić. Završni dio ovog seminara bilo je polaganja majstorskih zvanja . Polaganju za više zvanje ispred našeg kluba odazvala se trener u klubu, Samra Mujić, koja je svojim prezentovanim znanjem zaslužila titulu majstor karatea 2. DAN.

Uprava kluba čestita svim našim učesnicima seminara, posebno Samri Mujić na stečenom zvanju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno