Zenica

FOTO: Učenici Prve gimnazije u posjeti Penzionerskom domu ZDK u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Učenici Prve gimnazije u Zenici su danas, po drugi put, posjetili Penzionerskom domu ZDK u Zenici. Tim povodom organizovali su prigodno druženje. Učenici su sa štićenicima Doma penzionera proveli ugodan dan u druženju i zabavi.

Prisutnima se obratila pedagog Prve gimnazije u Zenici Edina Kos-Burić, koja je istakla važnost i ulogu osoba treće starosne dobi u životu i funkcionisanju društva. Članovi Vijeća učenika su za štićenike doma pripremili prigodne poklone, kao i kulturno zabavni-program. U muzičkom dijelu programa su učestvovali štićenici doma i time upotpunili današnje druženje.

Druženje je proteklo u odličnoj atmosferi i nadamo se da će u budućnosti više pažnje biti usmjereno na ljude koji svojim iskustvom mogu da nam pomognu u stvaranju zdravije i bolje zajednice. U nastavku možete pogledati foto galeriju sa današnjeg druženja. Tekst i foto: Hena Dž.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno