Zenica

FOTO: Učenici KŠC “Sveti Pavao” izveli priredbu povodom Majčinog dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao i svake godine, učenici KŠC “Sveti Pavao” su u petak 12.5.2023. pod vodstvom svojih učiteljica i nastavnica izveli su priredbu povodom Majčinog dana.

Razveselili su majke svojim recitacijama, plesom, glumom i glazbom te ih još jednom podsjetili koliko su važne, voljene i potrebne.
Kao i svake godine nazočio je veliki broj roditelja, djedova i baka učenika KŠC-a.

Prigoda je ovo da se ukaže na temeljne vrijednosti odgoja u obitelji i školi, koje se nažalost u današnjem vremenu ne cijene dovoljno. Ali unatoč tome je potrebno neumorno ustrajavati na odgoju djece, jer su oni naša budućnost.

Stoga je ovo poruka majkama s ovogodišnjeg Majčinog dana:

Majka je srce i duša obitelji. Za djecu mame su nezamjenjive.

Vaša vas djeca vole i trebaju. Znajte da vaše dijete upija svaki aspekt vaše osobe i da će vas se sjetiti u trenucima svojih poraza i pobjede.
Stoga, mame, ako se ikad osjećate umorno, nemoćno…, znajte da ste nezamjenjive i da ste svom djetetu najvažnija osoba na svijetu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno