Zenica

FOTO: učenici i profesori SMŠ “Mladost” obišli gradilišta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: učenici i profesori SMŠ “Mladost” obišli gradilišta – Menadžment firme Almy gradnja su ugostili učenike i aktiv građevinske struke SMŠ „Mladost“ te su obišli objekat „Residence by Almy“ sa profesorima Emir Baručija dipl.ing.arh., Safet Odobašić, Kenan Hubljar, Albin Kubat i pomoćnikom direktora Munib Velkić.

Obilazak gradilišta spada u redovan dio nastave, gdje se u organizaciji sa firmom i školom isti organizuje. Učenici u zanimanjima građevinski tehničar II i III razred, zatim učenici zanimanja keramičar – teracer II razred i jedan razred arhitektonskog tehničara iz Tehničke škole.

Svi su imali priliku vidjeti na koji način se izvode radovi na montaži čeličnog protivpožarnog stepeništa, izradi hidroizolacije TPO folije na ravnom krovu po modernom sistemu odvodnje Pluvia ( od Geberit -a), te faza razvoda instalacija grijanja, hidro instalacija, elektroinstalacija i faze malterisanja.

Jedan kratki stručni izlet gdje su svi mogli vidjeti i naučiti nešto korisno. Također isti obilazak smo imali i dana 20.11.2019.  bio je organizovan, gdje se sada mogao vidjeti jasan napredak završetka objekta.

Građevinski aktiv SMŠ Mladost Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno