Ostali sportovi

FOTO: U Zenici se održava Taekwondo prvenstvo Federacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 18.9.2021.godine, u organizaciji Taekwondo saveza Federacije BiH i Taekwondo kluba Zenica (TK Zenica), u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ Zenica održava se Taekwondo prvenstvo Federacije BiH. Pored ostalih, otvaranju prvenstva prisustvovao je i Samir Šarić, predsjednik Taekwondo saveza Federacije BiH i član predsjedništva Taekwondo saveza BiH.

Na adresu organizatora pristiglo je preko 300 prijava. Takmičenje će se održati u svim dobnim i starosnim kategorijama od mlađih kadeta, kadeta juniora i seniora. Istovremeno Taekwondo klub Zenica je organizator Kupa vrtićanaca A i B klase Zenica 2021 godine. Prema najavama na prvenstvu učestvuje veliki broj zeničkih takmičara i takmičarki. Domaćin, TK Zenica, za prvenstvo Federacije prijavio je 13 takmičara, dok će na Kupu vrtićanaca učestvovati 22 najmlađih članova kluba. Iz Taekvando akademije Jale prijavljeno je 17 učesnika.  Takmičenja u okviru federalnog prvenstva u taekwondou počela su u 9 sati.

Organizator je za najuspješnije pripremio diplome, medalje i pehare, a zahvalnice za pojedince i kolektive koji su pomogli ovo prvenstvo.

Tekst i foto galerija E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno