Ostali sportovi

FOTO: U Zenici počelo postavljanje podloge za Davis Cup mečeve BiH i JAR

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U zeničkoj dvorani danas su i zvanično počele pripreme na organizaciji Davis Cup mečeva BiH i Južnoafričke Republike koji će se igrati 6. i 7. marta.

U razgovoru za Klix.ba u ime domaćina Feđa Jovanović je kazao da je veoma teško organizovati ovaj događaj zbog priprema koje je neophodno obaviti.

“Trenutno je u toku postavljanje podloge koja je po ITF standarima, a mi se ponovo, po peti put, trudimo biti dobar domaćin. Od danas je ovo dvorana Davis Cup reprezentacije Bosne i Hercegovine i tako će biti do, nadamo se, kraja mečeva i nove pobjede naših momaka”, kazao je Jovanović.

Dolazak igrača očekuje se narednog ponedjeljka, a do tada bi Gradska arena Husejin Smajlović u potpunosti bila spremna za prve treninge obje selekcije. Za sada nije poznato ko će predstavljati našu reprezentaciju u Davis Cup mečevima protiv Južnoafričke Republike.

U Zenici je danas boravio i predsjednik Teniskog saveza Bosne i Hercegovine Senad Hadžimešić koji nam je kazao da će više informacija o sastavima obje ekipe i aktivnostima biti poznato u narednom periodu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno