Nogomet

FOTO: U Zenici počela prodaja karata za utakmicu reprezentacije BiH protiv Nizozemske

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U Zenici počela prodaja karata za utakmicu reprezentacije BiH protiv Nizozemske – Na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje danas je počela prodaja karata za večerašnju utakmicu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv selekcije Nizozemske u sklopu Lige nacija.

Na punktu koji se nalazi na zapadnoj strani Bilinog Polja u prodaju su puštene karte za zapadnu, južnu i sjevernu tribinu, dok istočna tribina neće biti otvorena za publiku.

Broj karata koji je pušten u prodaju za navijače nije bilo poznat prodavačima, a kazali su nam da je cijena karte za zapadnu tribinu 20 KM, dok će za sjevernu ili južnu tribinu navijači morati izdvojiti 10 KM.

Svaki navijač će uz kupovinu karte dobiti i epidemiološki anketni list koji će morati popuniti, a prilikom ulaska na stadion proći će kroz COVID-19 protokol koji je za potrebe Nogometnog saveza BiH izradio Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Nizozemske igra se večeras s početkom u 18 sati.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno