Zenica

FOTO: U Zenici otvoren 11. Sajam organske poljoprivredne proizvodnje OPEN-s

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U centru Zenice, na Trgu Alije Izetbegovića, danas, 10.novembra 2023.godine, otvoren je trodnevni 11. Sajam organske, poljoprivredne proizvodnje i etno-narodnog stvaralaštva OPEN-s u organizaciji Udruženja poljoprivrednika Zeničko-dobojskog kantona i uz podršku Grada Zenica i Vlade ZDK.

Na sajmu učestvuje oko stotinu izlagača sa preko 5.000 proizvoda iz cijele BiH, koji izlažu sve vrste organskih proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje kao i razne rukotvorine.

-Značaj sajma je veliki, jer naši primarni poljoprivredni proizvođači rade vrijedno tokom godine pri čemu je na Sajmu omogućeno da prezentuju i prodaju svoje proizvode, da sklope neke nove aranžmane ili ugovore i nada se da će svako naći ono šta mu treba -, kazao je medije Refik Alihodžić, direktor Sajma.

Tekst i foto
E.ImamovićStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno