Ostali sportovi

FOTO: U Zenici održan Rafting Kup FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U Zenici održan Rafting Kup FBiH- Dana 05.06.2021 godine u Zenici na rijeci Bosni je održan Rafting Kup Federacije BiH.

Ovo je prvo takmičenje u Federaciji BiH u organizaciji Sportsko-rekreativnog kluba Bosna Zenica gdje su pored ekipa iz Federacije nastupili i rafteri Dajak Kluba iz Banja Luke.

Na ovom takmičenju rafteri su se takmičili u tri discipline i to spust, sprint i HEAD TO HEAD koji je privukao veliku pažnju I interesovanje prisutnih na rijeci Bosni u centralnom dijelu grada.

Najbolje rezultate u disciplinama spust i sprint je osvojio Dajak Klub iz Banja Luke dok su u disiplini head to head prvo mjesto osvojili rafteri SRK Bosna 1 iz Zenice.

U ukupnom plasmanu prvo mjesto na Rafting kupu Federacije BiH osvojila je ekipa Dajak kluba iz Banja Luke, drugo mjesto SRK Bosna 1 iz Zenice I treće ekipa SRK Bosna 2.

Takmičenje je proteklo u veoma dobroj organizaciji I sportskoj atmosferi.

Srk Bosna nastavlja pripreme za nastup na Svjetskom rafting kupu koji se održava 18.-20.06.2021 godine u Banja Luci.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno