Odbojka

FOTO: U Zenici održan 5. “Street Volleyball“, turnir za djevojke – pobjednik ŽOK „Bosna“ Kalesija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkaški klub  (OK) “Čelik-R” Zenica bio je organizator i domaćin 5. po redu “Street Volleyball” turnira za djevojke. Turnir se održao u subotu 02.07.2022.godine sa početkom u 16,15 sati a na vanjskim sportskim terenima Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić” u Zenici.

– Učesnici, prijatelji i posjetioci kažu da je bilo super! Mi također to mislimo. Jučer smo uspješno priveli kraju još jedan “Street Volleyball” turnir. Ove godine su na turniru pravo učešća imale djevojčice rođene 2006.godine i mlađe -, kažu iz OK „Čelik-R“

Na turniru je učestvovalo šest ekipa iz BiH i to:

ŽOK “BOSNA” KALESIJA

ŽOK “NAPREDAK” ODŽAK

OK “PRIJEDOR” PRIJEDOR

OK “SA VOLLEY” SARAJEVO

OK “NAŠA ŠKOLA SPORTA” KAKANJ

OK “ČELIK-R” ZENICA

 

Kada su rezultati u pitanju, prvo mjesto i zlato je pripalo ekipi ŽOK “Bosna” iz Kalesije. Drugo mjesto je zauzela ekipa ŽOK “Napredak” iz Odžaka, a uz dvije pobjede i jedan poraz OK „Čelik-R“, domaćin turnira, zauzeo je treće mjesto i djevojke su se okitile bronzanim medaljama.

-Učesnici i posjetioci su uživali u mnoštvu odličnih odbojkaških poteza i u odličnim utakmicama, a mi smo iznimno ponosni što smo bili organizatori i domaćini velikom broju budućih uspješnih odbojkašica.

Svim ekipama, trenerima, volonterima, posjetiocima, navijačima se zahvaljujemo na vrhunskoj odbojci i druženju i nadamo se da se iduće godine vidimo ponovo i u većem broju!

Posebno hvala prijateljima turnira koji su svojim doprinosom omogućili lakšu organizaciju: Grad Zenica

Blandus d.o.o., Zlatar “AG Shop” Jašarević, Bosna-Vet d.o.o., Pizzeria  “Capri” Zenica, Caffe “Šibica” Zenica, TR “HALOOO” Zenica

Zahvaljujemo se i kompanijama ZeFarm i Aura Osiguranje koje su omogućile kupovinu vrijedne opreme za naše ekipe! Vidimo se ponovo! -, kaže se na kraju Izvještaja organizatora turnira.

E.Imamović

Foto sa OK Čelik-R



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno