Nesreće

FOTO: U sudaru “Golfa” i kamiona u Hecama poginuo vozač “golfa”, vozač kamiona prebačen u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jutros je u 06:55 minuta došlo do teške saobraćajne nesreće na putu M-17 u mjestu Hece kod Zenice. Kako nam je potvrdio potparol Uprave policije MUP-a ZDK Elvedin Fišek, u nesreći su učestvovali kamion i putnički automobil. .

U ovoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.55 sati poginuo je 57-godišnji vozač “golfa” R. S. iz Žepča, potvrdio je Fišek.

– Na licu mjesta je poginuo R. S. (1966) iz Žepča, dok je vozač kamiona D. N. iz Banje Luke prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje se još nalazi na liječenju. Nije nam do sada poznat stepen povreda vozača kamiona koji je učestvovao u nesreći – kazao je Fišek.

Nakon uklanjanja teretnog vozila poslije saobraćajne nezgode, normalizovano je saobraćanje na magistralnom putu M-17 Nemila-Zenica.

– S obzirom da su se za vrijeme višesatne obustave formirale duže kolone vozila, apelujemo na vozače da u nastavku putovanja voze maksimalno oprezno i da izbjegavaju rizična preticanja – saopćeno je iz BIHAMK-a.

FOTO KLIX



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno