Kultura

FOTO: U prepunoj sali BNP održan koncert povodom 69. rođendana Osnovne muzičke škole Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U prepunoj sali BNP održan koncert povodom 69. rođendana Osnovne muzičke škole Zenica – Sinoć je u prepunoj sali BNP -a Zenica održan koncert povodom dana škole i ’69. rođendana OMŠ Zenica.

Akcenat na sinoćnji koncert je stavljen na prezentaciju svih instrumenata koji se izučavaju u našoj školi. Posebno je to, što je ista pripala našim najuspješnijim i talentiranim učenicima, što je za njihovu dob vrlo zahtjevan projekat.

Sve njihove izvedbe su popraćene uz pratnju gudačkog orkestra škole. Na velikoj sceni nastupili su mali i veliki hor koji su izveli kompozicije filmske muzike.

Ovim putem želim iskazati veliku zahvalnost našoj vjernoj publici, našim roditeljima, a posebice našim učenicima koji su dali maksimalan doprinos za realizaciju koncerta na čelu sa njihovim nastavnicima – direktor OMŠ Zenica Alija Bičakčić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno