Naše

FOTO: U potragu za Muhamedom se uključila i GSS Zenica i njihove kolege sa Ilidže

U okolici Zenice pokrenuta je potražna akcija za nestalim dvadesetšestogodišnjim Muhamedom Šišićem. Muhamed je posljednji put viđen u četvrtak. Mole se svi koji imaju informaciju o njegovom kretanju da o tome obavijeste policiju.

U posljepodnevnim satima pripadnicima MUP-a i GSS Zenica u potražnoj akciji na terenu su se pridružili i spašavatelji tragači GSS Ilidža. Na terenu  je15 pripadnika Samostalne sluzbe zaštite i spašavanja Grada Zenica.

Dvadesetšestogodišnji Muhamed Šišić iz Zenice nestao je u četvrtak navečer, a njegova porodica strahuje od najgoreg. Prema riječima članova porodice, mladić pati od depresije, zbog čega su dodatno zabrinuti. U trenutku nestanka Muhamed je na sebi imao crnu jaknu, farmerke i smeđe cipele. Porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na broj telefona 062 284 278 ili da prijave zeničkoj policiji.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem