Zenica

FOTO: U MZ Lokvine svečano otvoreno igralište

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U MZ Lokvine svečano otvoreno igralište- U Mjesnoj zajednici Lokvine danas je svečano otvoreno igralište.

Riječ je o multifunkcionalnom terenu, za čiju je izgradnju iz Budžeta Grada Zenica izdvojeno 116.612,73 KM.

Svečanosti otvorenja prisustvovao je i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović koji je ovom prilikom poručio: „Gradska uprava Zenica na čelu sa mnom pokušava da u svim segmentima obezbijedimo našim građanima bolje uslove života. Ovo igralište smo prvenstveno izgradili kako bi mladi imali adekvatan prostor za igru i rekreaciju. Nedavno smo otvorili i sportsko igralište u Arnautima, također i u Klopču te naselju Perin Han“.

Gradonačelnik Kasumović je najavio i skoro otvorenje igrališta u MZ Blatuša, kao i realizaciju druge faze projekta izgradnje igrališta u MZ Lokvine, u okviru koje će biti izgrađeno dječije igralište.

Predsjednik MZ Lokvine Sabahudin Smriko uručio je zahvalnicu gradonačelniku Fuadu Kasumoviću za nesebičnu pomoć u relizaciji ovog, za mještane Lokvina veoma vrijednog projekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno