fbpx
Zabava

FOTO: U Multiplexu “Ekran” Zenica počeo KviZEzov, spoj kviza i izazova za cijelu porodicu

FOTO: U Multiplexu “Ekran” Zenica počeo KviZEzov, spoj kviza i izazova za cijelu porodicu – KviZEzov, spoj kviza i izazova  za cijelu porodicu, počeo je jučer u Multiplexu “Ekran” Zenica na veliko zadovoljstvo mališana, ali i odraslih.  Ova interaktivna zabava, zamišljena kao avantura  za cijelu porodicu, realizovat će se svake nedjelje u terminu od 11:00 do 13:00 sati u Multiplexu “Ekran” Zenica.

KviZEzov je koncipiran kao spoj različitih pitanja i mozgalica, ali i aktivnih igara u kojima učestvuju i djeca i odrasli.  Značajnu ulogu u koncipiranju i moderiranju KviZEzova ima i Edin Sinanović, radijski voditelj i kreator Edoteke,  najpoznatijeg PUB kviza u BiH.

Prvi KviZEzov realizovan je u saradnji sa firmom Tropik film & video, te su svi takmičari bili nagrađeni, zavisno od ostvarenog rezultata. Svi zainteresovani svoje prijave mogu ispuniti na  blagajni Multiplexa “Ekran” Zenica svaki dan, ali i prije samog događaja, te na taj način učestvovati u najboljoj zabavi za djecu i odrasle.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem