Zabava

FOTO: U Cineplexx Sarajevo održana pretpremijera animirane avanture “Malci 2- Gruov početak”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, Uzbuđenje raste, a radost i ushićenje se nezaustavljivo šire, u subotu, 25. juna, u kinu Cineplexx Sarajevo,održana je pretpremijerna projekcija filma „MALCI 2 – GRUOV POČETAK” (MINIONS: THE RISE OF GRU), a svi vi požurite do svog kina po ulaznice i nepropustite ovu neodoljivu animiranu komediju.

Dugo smo čekali nastavak filmske priče o najomiljenijim i najslađim filmskim zloćama, Gruu i njegovim pomagačima Malcima, koji će nas odvesti u avanturu za pamćenje, punu smijeha, šarenih boja, vratolomija i neponovljive zabave!

Malci vas na njima svojstvenom i nadasve razumljivom jeziku pozivaju da se naoružate dobrom energijom, da se spremite za gromoglasni smijeh i da se zajedno sa njima i Gruuom upustite u druženje koje će se dugo pamtiti! 

Od 25. juna film o omiljenim žutim stvorenjima koja su uvijek spremna na najsmješnije ludorije, možete pogledati u odabranim kinima.

O FILMU: Mnogo prije nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svijet. Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stuart, Bob i Oto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Od četvrtka 30. juna film „MALCI 2 – GRUOV POČETAK” stiže na redovni repertoar svih kina.

Fotografije sa premijere iz Cineplexxa Sarajevo nalaze se u attachu.

Trailer se nalazi na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno