Ostali sportovi Zenica

FOTO: Treningom Futsal reprezentacije BiH otvorena obnovljena dvorana KŠC Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 12.9.2022. godine s početkom u 18:00 sati treningom i utakmicom Futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine upriličeno je prigodno otvorenje sportske dvorane Katoličkog školskog centra „Sveti Pavao“ Zenica. Naime Futsal reprezentacija BiH je u Zenici otpočela svoje pripreme za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2024., a kako Katolički školski centar u Zenici već duže vremena surađuje sa Nogometnim savezom BiH i Futsal reprezentacijom, rodila se ideja da upravo reprezentativci BiH prvi zaigraju u obnovljenoj sportskoj dvorani KŠC-a.

Tom prigodom su se ravnatelj centra vlč. Vlatko Rosić i nastavnik tjelesnoga odgoja Jure Miljak susreli sa selektorom Ivom Krezom i reprezentativcima. Ravnatelj Rosić je prijateljima iz reprezentacije BiH rekao kako mu je drago da upravo oni prvi zaigraju u obnovljenoj dvorani, te im zaželio uspješne pripreme i završetak kvalifikacija sa plasmanom na SP 2024. Tom prigodom su reprezentativci BiH KŠC-u poklonili jednu nogometnu loptu kao simboličan poklon.

U proteklom periodu, dvorana je renovirana zahvaljujući Renovabisu i donatorskim sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2022. godinu. Projekt pod nazivom „Zajedno u duhu-zajedno u sportu“ imao je za cilj jačanje suradnje između škola iz Republike Hrvatske i iz Bosne i Hercegovine. Partneri na realizaciji projekta bili su Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića – Osijek (vodeći partner) i Vrhbosanska nadbiskupija – Katolički školski centar „Sveti Pavao“ Zenica (partner).

Učenici, ali i djelatnici, našeg Centra, kao izravni korisnici školske dvorane te drugi korisnici (tijekom raznih manifestacija i sportsko-rekreativnih susreta), sada će imati priliku u renoviranoj dvorani na kvalitetniji i bolji način realizirati nastavne i izvannastavne aktivnosti.

Ovom prilikom želimo iskazati našu zahvalnost Renovabisu iz Njemačke i Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske kao donatorima, ali i Tehničkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji Ruđera Boškovića – Osijek za odličnu suradnju te se nadamo da ćemo u što skorije vrijeme uspješno realizirati planirani sportski susret učenika u Osijeku i Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno