Ostali sportovi

FOTO: Treći Victory Dance Festival održan u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda je uspješno održan 3. VICTORY DANCE FESTIVAL u Areni Zenica – na kojem je učestvovalo oko hiljadu talentovanih mladih plesača.

Ponosno smo počeli novu plesnu sezonu i ujedno održali treći Victory Dance Festival, 11. i 12. februara. Bila su to dva veoma vesela dana, mnogo plesa, osmijeha, dobre konkurencije, prelijepih izvođača i veoma kreativnih koreografija.
Potrudili smo se za svaku sitnicu, svakom djetetu da pružimo podršku i veoma lijepu uspomenu. Mi kao organizatori smo prezadovoljni kao što su i svi ostali klubovi koji su bili dio naše priče. Sva djeca su uživala oba dana i izdržali su sve sa osmijehom na licu. Pored toga smo obradovali učesnike poklonima naših sponzora, pokloni nisu zaobišli ni trenere i sudije našeg festivala.
Specijalne nagrade i besplatne kotizacije za naredna takmičenja dobili su najbolji izvođači, čestitke svim učesnicima, trenerima i našsim sudijama. Također se zahvaljujemo učenicima O.Š. “Meša Selimović” koji su bili dio našeg festivala, rekla nam je trenerica Plesne Akademije “VICTORY” Jasenka Bitić Ramić.
Organizatori su se zahvalili prijateljima kluba na podršci:
Zlatni sponzor – ArcelorMittal Zenica
Partneri projekta – Balon dekor – Sarajevo,Olimpija, Svjetlostkomerc, Avon i Euroherc.
Medijski pokrovitelji – RSG radio, MIX radio, RTV Zenica, Zenicainfo
Zahvaljujemo se svima koji su podržali talentovanu djecu i uživali u mnogobrojnim performansima.
TEAM VICTORY


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno