Zenica

FOTO: Treći Batonovi muhabeti – promocija tri knjige autora Aziza Tafre

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Treći Batonovi muhabeti – promocija tri knjige autora Aziza Tafre – U sklopu Batonovih muhabeta projekta koji Udruženje građana KPS Baton Zenica realizuje sa ciljem resocijalizacije ratnih vojnih i civilnih invalida ali i svih drugih boračkih kategorija, u petak 24. novembra 2017 godine organizovana je promocija tri knjige autora Aziza Tafre iz Goražda.

Promotori ovih knjiga bili su prof. dr. Smail Durmišević rođeni Žepljak i mr. sc. historičar Amir Ismić.

Promovisane knjige: Ratni zločini u Tesliću, Stolac, prešućeni zločin i Herojska Žepa, opisuju ratnu tematiku stradanja i zločina koji su počinjeni tokom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu a ova promocija upriličena je povodom Dana državnosti BiH, ali presude Međunarodnog suda u Hagu generalu Ratku Mladiću.

Naredni muhabeti su u petak 01 decembra 2017. godine, kada će historičar prof. dr. Sedad Bešlija iz Instituta za istoriju Sarajevo održati tribinu pod nazivom: BITKA POD BANJA LUKOM, 280 GODINA POSLIJE 1737-2017.

PRESS U.G. KPS Baton



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno