Ostali sportovi

FOTO: Treće gimnastičko takmičenje Sportskog društva Winner

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održano je Treće gimnastičko takmičenje Sportskog društva Winner. Na ovom internom takmičenju gimnastičkog kluba Winner iz Zenice učestvovale su gimnastičarke uzrasta od 4 do 13 godina, njih ukupno 76. Takmičenje je organizovano u tri nivoa po Stupanjskom pravilniku GS FBiH, te po uzrasnim kategorijama.

Osnovni cilj je ipak bilo druženje, promocija i prezentacija gimnastike, i obilježavanje otvaranja gimnastičke dvorane Partizan. Ovo je prvo takmičenje nakon nekoliko decenija koje se održalo u gimnastičkoj dvorani Partizan, u čiju sanaciju i adaptaciju je Sportskog društvo uložilo više od 50.000 KM.

Uređenje i adaptacija još nisu završeni, ali i u ovakvom stanju ovaj prostor predstavlja značajan iskorak za rad gimnastičkog kluba Winner. Već u nedjelju 24. juna najbolje gimnastičarke GK Winner će učestvovati na takmičenju “Kup prijateljstva” u Sarajevu koje organizuje GK “Bosna”.

Za ZB Adnan Zaimović, prof.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno