Zenica

FOTO: Tradicionalni iftar za privrednike Muftiluka zeničkog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U petak 29. marta 2024. godine u Hotelu Zenica u Zenici organiziran je 24. tradicionalni iftar za privrednike Muftiluka zeničkog.  Iftaru su prisustvovali muftija zenički hafiz prof. dr. Mevludin Dizdarević, muftija travnički dr. Ahmed Adilović, muftija ljubljanski mr. Nevzet-ef. Porić, te predstavnici akademske, političke, privredne i kulturne zajednice.

Domaćin iftara, kojem se odazvao veliki broj zvanica, pored muftije zeničkog hfz. prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarevića, bio je h. Besim Begić, vlasnik firme Almy-Transport d.o.o.

Iftar za privrednike Muftijstvo zeničko u saradnji sa porodicom Begić organizira već 24 godine. U ime porodice Begić riječi dobrodošlice musafirima uputio je h. Besim Begić, a prisutnima se obratio i muftija zenički koji je u svom obraćanju istakao značaj onoga što naši privrednici rade, te ih pozvao da i dalje nastave ulagati u proizvodnju i privredu naše domovine.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno